Pitanja i odgovori

Pitanja o kupovini

Kako izgleda proces naručivanja?

Dvije su opcije. Ukoliko je proizvod trenutno dostupan, u webshopu ga možete dodati u košaricu. Kada upišete adresu, izaći će vam cijena sa dostavom te podaci za uplatu. Nakon vidjive uplate na račun, šaljemo proizvod u roku 2 dana na vašu adresu. Ukoliko vam je hitno iz bilo kojeg razloga, naglasite to i vidjet ćemo možemo li ubrzati cijeli proces. Također, umjesto dostave moguće je paket preuzeti u Zagrebu (Maksimir).

Druga opcija odnosi se na proizvod koji nije odmah dostupan, odnosno treba ga prvo izraditi, a prije toga i provjeriti dostupnost boja i materijala. u tom slučaju proizvod nije u web shopu nego je za njega potrebno poslati upit sa fotografijom. U najkraćem mogućem roku dobit ćete odgovor o mogućoj brzini izrade te cijeni ukoliko se radi o dodatnim detaljima. Nakon uplate kreće izrada i slanje. Obično je potrebno 5- 15 dana za izradu personaliziranog proizvoda no ukoliko vam je iz bilo kojeg razloga hitno, naglasite to i pokušat ćemo vam maksimalno izaći u susret.

 

Može li se proizvod zamijeniti ili vratiti?

Naravno, želimo da ste u potpunosti zadovoljni sa vašom kupnjom. Ako vaš proizvod dođe kod vas oštećen ili dobijete nešto što niste naručili, odmah se javite i riješit ćemo situaciju. Proizvod se mora vratiti nekorišten te unutar 30 dana od kupnje. U tim situacijama napravit ćemo zamjenu ili povrat novca.

Ukoliko se radi o personaliziranom proizvodu rađenom po mjeri i posebnoj narudžbi, povrat i zamjena se neće moći napraviti. No za to ne morate brinuti jer kad radimo bilo što po narudžbi u cijelom procesu i vi sudjelujete te ako imamo jasnu komunikaciju nema razloga da budete nezadovoljni.

 

 

Šaljete li proizvode van Hrvatske?

Šaljemo u sve dijelove svijeta. Cijena i vrijeme dostave varira ovisno o veličini i težini paketa te zemlji u koju šaljemu. Pri personaliziranom naručivanju naglasite koja je zemlja u koju želite dostavu, a pri naručivanju iz web shopa, cijena dostave bit će prikazana kada upišete adresu slanja.

 

Može li se pratiti pošiljka?

Naravno, šaljemo preporučeno poštom ili kao paket te vam nakon slanja možemo poslati broj pošiljke kako biste u svakom trenutku znali gdje je vaš paket.

 

Je li moguće naručiti proizvod sa drugačijim detaljima nego na fotografijama?

Da, svaki proizvod može imati posebne i samo vama važne detalje. Pošaljite upit sa navedenim željama i reći ćemo vam što od toga dolazi u obzir.

 

Možete li ukrasiti moje vlastite sandale?

Sandale koje proizvodimo, radimo u suradnji sa postolarom već unaprijed definirane bazne modele. Njih je nekoliko, a prema tome, u dogovoru s vama radimo dodatne dekorativne elemente, kao što su pomponi, resice, privjesci, trakice i slično. No, ukoliko vam iz nekog razloga naši modeli ne odgovaraju i već imate svoje jednostavne sandale koje biste željeli ukrasiti i dati im unikatni detalj, pošaljite nam upit sa fotografijom svojih sandala i zajedno ćemo vidjeti što možemo učiniti.

Održavanje proizvoda

Na koji način održavati torbice?

Najbolji način za očuvanje vaših torbica je mlaka voda sa sapunicom. No, prije pranja, zaštitite kopče i ringove ukoliko ih vaša torbica ima.

 

Kako osigurati da nakit traje što duže?

Savjetujemo da nakit skidate kad se kupate, duže će trajati. Heklani nakit i pomponi na privjescima lako mogu na sebe primiti prašinu. To ćete vrlo jednostavno očistiti. Samo selotejpom prođite i mucice i prašina će se zaljepiti za njega. Nakit od perlica možete oprati u mlakoj vodi, a potamnjelim srebrnim privjescima vratit ćete boju ako ih prebrišete tkaninom koju ste namočili u mješavinu vode i sode bikarbone.

 

Kako održavati ostale heklane proizvode?

Šalove, kape, trake za kosu, džempere i slično tome možete prati u perilici na 30 stupnjeva ili na ruke. Kod sušenja je važno da ih pustite da se sami suše na ravnoj površini. Npr. preko sušila stavite suhi, čisti ručnik, a na njega položite vaš šal ili džemper i pustite da se suši bez cijeđenja.

 

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici