Narukvice

>
Narukvice

Najrazličitije što možete zamisliti, ali povezane na nekoliko načina. Kad sam napravila prve narukvice, cilj im je bio da razvesele vlasnicu nečim posebnim, rađenim samo za nju, personaliziranim privjescima koji za nju imaju značenje i u bojama koje su joj najdraže. Ja volim boje, najviše ljubičastu doduše, ali volim šarenilo i volim pompone. Cilj šarenih narukvica s pomponima je da vas pogled na njih podsjeti na čaroliju koju svatko od nas nosi u sebi. Mali pompončići, loptice koje vraćaju u djetinjstvo i bezbrižne dane, vraćaju nas nama samima, nama kakvi smo zaista kad se sve brige, obaveze i stres maknu. Voljela bih kad bi svaka žena pronašla u sebi onu djevojčicu koja je nekad bila, koja se veselila malim stvarima, koja je pronalazila ljepotu svuda oko sebe i te male šarene loptice, koje su krasile sve moje narukvice na početku, da im budu podsjetnik na to. Da svaki dan stanu, barem na par sekundi i podsjete se na to pogledom u svoju narukvicu.

Kako sam od samog početka personalizirala narukvice bojama i privjescima, tako sam ih napravila puno različitih, sve prema željama.
Neke su samo nizane sa perlicama, na rastezljivoj gumi, neke su na flaksu sa kopčom, neke imaju privjeske, neke nemaju, neke su jednostruke, a neke se nekoliko puta omotaju oko ruke…. Neke uopće nemaju perlice nego su napravljene od raznih trakica, u raznim bojama, spojene na kraju sa kopčom ili ljepljene, ovisno o modelu.
Većina narukvica je fotografirana i među fotografijama možete pronaći ono što biste otprilike htjeli za sebe. Ako želite naručiti narukvicu, javite mi se sa fotkom, kažete mi željenu boju ili kombinacije boja, privjeske i ukrase te opseg vašeg zgloba mjeren na najužem dijelu. Ukoliko imate neku želju, a da slučno niste pronašli među fotkama, opet se možete javiti i ako je moguće napravit ću ono što želite.

Narukvice s porukom

Uz svaki model narukvice može doći i privjesak s porukom. Osobno, takve narukvice najviše volim jer me poruka koju biram podsjeća na ono što mi je važno. Follow your dreams, Be the change you wish to see in the world ili jednostavno Believe mogu biti obične floskule, a mogu biti i odličan podsjetnik na vašoj ruci u trenutku kad vam najviše treba.

Narukvice s trakicama

Ove narukvice mogu se kombinirati na razne načine. Mogu biti jednostruke ili se dva do tri puta ovijati oko ruke, samostalno ili u kombinaciji sa nizanima, a izgledaju odlično i podižu svaku kombinaciju. Cijena narukvice – jednostruka 60kn, dvostruka 110kn, trostruka 150kn.

Cluster narukvice

Narukvice koje predivno izgledaju na ruci, ako su napravljene točno po mjeri. Kod njih je jako važno da točno izmjerite zglob kako bi savršeno pristajale i pokazale svu svoju raskoš. Ljubičasto bijela bila je moj izbor za moje vjenčanje. Dolaze u jednom ili u dva niza i o tome ovisi i njihova cijena – od 100 do 150kn.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici