Kategorije proizvoda

Galerija proizvoda u MagicLandu je zaista velika. Pomislili biste da je ovdje sigurno nekoliko ljudi koji zajedno stvaraju. Međutim, radi se samo o tome da je ljubav mene kao kreatorice prema stvaranju najrazličitijih stvari prevelika i jednostavno je teško ponekad se zaustaviti samo na nakitu, ili samo na torbicama ili samo na sandalama… 

Kad proučite priču kako je sve krenulo i kako se razvijalo koju možete naći na blogu, sve će vam biti jasno. MagicLand nije brend kao svaki drugi. 

MagicLand je zemlja čarolije, u kojoj nastaje sve ono što kreatorica pomisli, poželi i fizički može svojim rukama stvoriti. Kako više nego išta voli ispunjavati vaše kreativne želje, vrlo brzo od jednog proizvoda može nastati neki drugi jer je granica samo vaša mašta. Zato ćete ponekad MagicLand povezati sa svaštarom, ali uvijek ćete znati da je to dijelo velike ljubavi kojoj za pomoć uvijek uskoči malo čarolije.

Naći ćete ovdje nakit za različite prigode, od različitih materijala, ljetne sandale, zimske šalove, torbice za svaki stil, dječje heklane proizvode i svašta još, najbolje da sami pogledate sve različite kategorije.

Različitih materijala, od kože, perlica, kristala, metala, raznih trakica, heklani… U svakoj kategoriji posebno su naglašene vrste nakita, a za dodatna pitanja i naručivanje po želji, javite se na mail ili preko kontakt forme.

Rađene su heklanjem od recikliranih pamučnih traka. Osim što njima podižemo ekološku osvještenost, sve su rađene ručno i u svakoj je utkano puno ljubavi i truda. Uglavnom je svaka nova torbica unikatna, osim ako vaša želja bude baš izrada torbice kompletno prema nekoj fotografiji.

Personalizirani ljetni šeširi su idealna prilika da se svaki dan podsjetite na ono što je vama važno. Volite li više neku riječ koja vama zvuči dobro ili moćno, ili želite nositi svoje ime, ili pak dati poruku onima koji vas sretnu? U svakom slučaju natpis, kao i boju natpisa možete izabrati sami i kreirati svoj unikatni šešir.

Potpuno jedinstvene na tržištu, sandale od prave kože, u svim brojevima, odraslim i dječjim, na koje sam posebno ponosna. Koliko ja znam, nitko u Hrvatskoj ne proizvodi sandale koje sam dizajnira, izrađuje od prave kože u suradnji s postolarom, dekorira trakicama, pomponima, privjescima, resicama.

Poncho i džemper dolazi u univerzalnoj veličini koja odgovara svima, najbolje od S do L, a ako je potrebno napraviti manji ili veći samo to napomenite pri naručivanju. Razne boje dostupne su na upit.

Šalovi su heklani mekanom, toplom vunom i perivi u perilici na 30 stupnjeva. Nekoliko različitih većih i manjih modela čeka vas da među njima izaberete svoj najdraži ili zajedno s nama kreirate svoj potpuno novi, unikatni šal koji će vas grijati cijelu zimu.

Kape su heklane mekanom, toplom vunom i perive u perilici na 30 stupnjeva. Nekoliko različitih modela čeka vas da među njima izaberete svoj najdraži ili zajedno s nama kreirate svoju potpuno novu, unikatnu kapu koja će vas grijati cijelu zimu.

Trake za kosu heklane su mekanom, toplom vunom i perive u perilici na 30 stupnjeva. Nekoliko je različitih modela među kojima možete iskombinirati svoj najdraži ili zajedno s nama kreirati svoj potpuno novi i unikatni model trake za kosu.

Cipelice se mogu naručiti u tri veličine, za bebe od 0-4 mjeseca, od 4-8 i od 8-12 mjeseci. Rađene su od fine mekane vune, perive su u mašini, a boje možete sami birati.

Da se ljubav nosi uvijek i svuda, za one koji ne vole nakit, ali vole srca. Ili neke druge slatke simboliće.

Košarice mogu biti raznih oblika, dimenzija i uzorka. Idealne su za poklon kad idete u posjet maloj bebi ili prijateljici koja je upravo uselila u novi stan… jer u njih možete natrpati razne sitnice (ili čak najdražu cugu) i tako napraviti totalno unikatan i zanimljiv poklon.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Nema proizvoda u košarici